Няма да повярвате коя звезда влиза в "Като две капки вода“ снимки

Няма да повярвате коя звезда влиза в "Като две капки вода“ СНИМКИ

Advertisiment:

Една по една звездите в новия сезон на “Като две капки вода” стават ясни, независимо че се пазят стриктни тайни от екипа за имената им. Наскоро ви разкрихме поредния участник в култовия формат, а ето, че днес прибавяме и още едно име.

Става дума за атрактивната млада изпълнителка Дара, която е и една от любимките на тийнейджърите. Всъщност тя е втората официално обявена звезда, която ще отпусне гласни струни на сцената на шоуто.

Ето коя звезда ще се пробва в “Като две капки вода” СНИМКИ

Advertisiment:

“Голямата ми мечта като дете беше да стана актриса, а сега предаването ще ме доближи до нея”, сподели с вълнение Дара. И добави:

“Влизам в „Като две капки вода“, защото е едно от малкото места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме заедно и се обичаме, а това е много яко. Готова съм за изненади и се надявам на интересни образи. Имам любими, модерни изпълнители, но нямам нищо против да ми се падне и Азис”.

Наскоро стана ясно още, че и поп фолк звездата Фики Стораро също ще участва в шоуто за имитации.

“Обичам това предаване, защото е най-позитивното риалити в българския ефир. За мен е чест да участвам. Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя образ и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това. Нямам търпение да започне и да видя какви образи ще ми се паднат!“, коментира той.

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в “Като две капки вода” СНИМКИ

Новият сезон на „Като две капки вода“ стартира на 24 февруари в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

 

Advertisiment: