На тати момичето: Дъщерята на Анелия е одрала кожата на баща си, Коко Динев. Вижте ги заедно (Снимки):

На тати момичето: Дъщерята на Анелия е одрала кожата на баща си, Коко Динев. Вижте ги заедно (Снимки):

Advertisiment:

Връзката между баща и дъщеря е нещо специално – неслучайно дори зрялата жена винаги си остава “на тати момичето”, нищо, че отдавна вече не е на 5. Точно такава явно е връзката между Ивон Динева , дъщерята на певицата Анелия, и баща ѝ,  Коко Динев .

Тя реши да му направи специална изненада за рождения му ден . Тийнейджърката Ивон пусна селфи с него за празничния повод, в което го нарича “най-добрия татко на света”. 

Не е ясно дали снимката е от самата вечер, но Коко Динев изглежда повече от щастлив в компанията на щерка си, която всички определят като негово копие. 

Advertisiment:

Ивон Динева и Коко Динев

Със сигурност Ивон е била част от специалния ден на своя баща, който от своя страна също никога не изпуска рождения ден на дъщеря си и винаги я обсипва с много подаръци. 

Анелия също я обсипва с внимание и изпълнява всяка нейна прищявка. 

В края на 2019 година Ивон стана на 16 години, а мечтата й е да се занимава с медицина. Освен, че може да пее много добре, съвсем скоро тя се похвали и с друг свой талант – рисуването. 

Ивон Динева

Сред най-честите въпроси, отправени от последователите на дъщерята на Коко и Анелия, е дали тя има корекции на устните си. Нейният отговор е категоричен: Нямам нищо изкуствено по себе си. 

Advertisiment: