Обиждаха мъж, че има грозна приятелка, но той се ожени за нея напук на всички. Снимки

Обиждаха мъж, че има грозна приятелка, но той се ожени за нея напук на всички СНИМКИ

Advertisiment:

Какво се подразбира под думата “стандарт”? Обикновено приемаме за стандарт това, което в обществото е издигнато до нивото на стереотипа и е установено от други хора.

И ако не влиза в тези рамки, особено в тези за красота, много от нас са готови да му се възпротивят с всички сили. А тези, които са склонни да ги приемат, ги наричаме често слабохарактерни, хора без вкус или пък хора без особени принципи.

Точно това се случило с младия и симпатичен шотландец Али.

Advertisiment:

Потребителите са започнали да го нападат в мрежата, след като той публикува фотографии на приятелката си, обвинявайки го, че си е избрал “неправилното момиче”.

Според останалите такъв като него трябва да си избере и подходящата приятелка, която да е с хубав външен вид, стройна и очарователна. А не дебеланката Глория.

Но кое е това необикновено момиче Глория Шури Нава? Тя е американка, чиито форми излизат от рамките на приетата от обществото мярка за красота.

Пищната жена има доста килограми в излишък и няма никакво намерение да слабее. Тя твърди, че се чувства щастлива в голямото си тяло се харесва такава, каквато е.

Американката е нападана не само заради нейната външност, но и заради лицето и повечето я смятат за грозна.

Особено много потребителите издевателстват над факта, че държи блог за красота. Повечето просто не могат да разберат факта как така момиче като нея се занимава с такива неща.

Затова и хора от целия свят оставят негативни коментари под снимките на Глория и Али и просто недоумяват какво прави мъж като него с жена като нея.

Но Али е неумолим. И твърди, че дори и не би си помислил да остави своята любима, защото я обича с цялата си душа.

Независимо от оскърбленията той й направил наскоро предложения и двамата сключили брак. Снимките, разбира се, публикували в мрежата, за да могат завистниците да се пукнат от яд.

Превод БЛИЦ

Advertisiment: