Ето колко струва на Цветанка Ризова да изглежда по-млада от годините си!

Ето колко струва на Цветанка Ризова да изглежда по-млада от годините си!

Advertisiment:

Очевидци споделят, че ТВ звездата била сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. В центъра за красота Ризова ходела поне два пъти годишно, защото задължителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца била поставяне на ботокс на цялото лице.

Само запълването на най-изявените бръчки й струвало 1200 лв.

на година, защото цената на еднократна процедура е 600 лв. Отделно от това Цветанка харчела и други допълнителни средства за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице.

Advertisiment:

Обичайно журналистката настоявала да й поставят ботокса по време на отпуск, защото дори най-силните ТВ грим не бил в състояние да прикрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, чрез която филърът се вкарва под кожата на пациентите.

В същото време 54-годишната Ризова не си признава и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са истински или уголемени.

“Нито едно боцкане нямам по лицето!”, затапи я тогава водещата, пише Ретро. Тя се подлага и на други мъчения в името на красотата. Перфектната й фигура се дължи на изтощителни диети, от които Ризова не си почива даже и на празниците. “Кара само на кафе и цигари. Позволява си само чаша бяло вино понякога”, коментират колегите й.

 

Advertisiment: