Момченцето на Поли Генова стана на цели 9 месеца – ето колко е пораснал малкият сладур (Снимки):

Момченцето на Поли Генова стана на цели 9 месеца - ето колко е пораснал малкият сладур (Снимки):

Advertisiment:

Откакто стана майка, Поли Генова коренно се промени – дори и визуално, скъсвайки с имиджа на тийнейджър и излъчвайки някаква мека женственост и нежна красота. Въпреки, че в началото Поли криеше бебчето си от очите на широката публика, с порасването му тя явно се престраши и все по-често радва своите почитатели със снимки на малкия Даниел, а дори показа и татко му в една изключително сладка семейна фотосесия , за която преди време писахме в “За Жената”.

Поли Генова семейна снимка

Ето че певицата, която стана майка за първи път през април миналата година, публикува снимка в своя Инстаграм профил по случай това, че синът ѝ Даниел навърши 9 месеца .

Advertisiment:

На снимката Поли е в компанията на малкия Даниел и на неговия баща Джоузеф.

До нея щастливата майка е написала:

“9 месеца Даниел”, придружено от емотикон със синьо сърчице.

Поли Генова семейство

През първите месеци след раждането на сина си, певицата ревностно криеше лицето на бебето си, както и това на бащата, но наскоро в профила ѝ в социалната мрежа се появиха снимки на щастливото семейство. Поли и Джоуеф обичат да пътуват и често го правят, като навсякъде малкият Даниел в с тях.

Преди няколко дни обаче Поли сподели и кадър, на който тя е с китара в звукозаписно студио, така че, освен милите семейни кадри на нея и семейството ѝ, можем да очакваме и нови музикални постижения.

Поли Генова в студиото

Advertisiment: